torstaina, tammikuuta 17, 2008

Bones II

Tässä toinen versio Bones-piposta. Palmikot on erilaisia, kun siinä alkuperäsessä, jona Temperancella oli, ne tais olla niitä kirkkoveneen näkösiä kuvioita, mutta kun en niistä kauheesti tykkää, tein palmikot omiin versioihini.

Farkunsininen seiskaveikka, kutosen pyöröpuikot, halusin löysää neuletta. Valmiina on pari muutaki pipoa, mutta en jaksa joka ikistä kuvata. Tää ja Bones I taitaa mennä myyntiin, en oo vielä päättäny, ehkä pidän toisen ite, ehkä tän.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miten tänne saa kommentit näkyviin??? Piti siis kysyä että pitääkö pipon kavennusvaiheessa vaihtaa sukkapuikkoihin vaiko onko olemassa poppakonstia jolla voi kutoa loppuun saakka pyöröillä. Oma yritys oli aika hikinen ja pyöröt sen seurauksena rikki mutta pipo korvaläppiä vaille valmis. Ne läpät kudonkin muilla puikoilla. Ja jos tää nyt tulee anonyymina perille niin sorry mutta en saa sitä millään muulla tavalla toimimaan. T: Helena

Kati kirjoitti...

Kyllä mä kavennuksiin otin sit loppuvaiheessa sukkapuikot, en tiiä voisko jotenkin magic loopia käyttää siinä, en osaa ite sitä käyttää ollenkaan...

Anonyymi kirjoitti...

Magic loop? Täytyykin tutkia. Perhe huutaa lisää pipoja. Kiitti!
Olis muuten ehkä kohteliasta esittäytyä kun olen seurannut blogiasi varmaan kohta kaksi vuotta. Jäin siihen koukkuun seuraavista syistä:
kirjotat tosi hauskasti, olet ulkosuomalainen kuten minä, luonto, puutarhan tonkiminen, käsityöt ja eläimet ovat elämän tärkeitä asioita (minun tapauksessani listaan liittyy vielä jälkikasvu), miehesi on opettaja (näin täälläkin), olen opiskellut espanjaa ja lukenut koulussa venäjää, joten nuokin oli kiinnostavia. Minä siis asustelen Münchenin seudulla. Hyvää viikkoa sulle!

Anonyymi kirjoitti...

Kävin nyt sitten kattomassa sen Magic loopin You Tubessa. Taidan pysyä sukkapuikoissa vaikka kyllä tota loopia pitää varmaan kokeilla ihan vaan muodon vuoksi. On muuten saksaksi Wunderschlinge ... kuulostaa vaaralliselta.

Kati kirjoitti...

Hauska tutustua! Onko sulla blogi, jossa vois käydä vastavierailulla?

Heheh, toi Wunderschlinge kuulostaa joltain kidutusvälineeltä, ihmelingolta :D

Anonyymi kirjoitti...

Niin, siis tämä on toinen yritys. Päätin sitten spontaanisti perustaa blogin, löytyy tästä:
www.tammipuu.blogspot.com. En ole vielä laittanut mitään, mitä nyt yritin ladata kuvan, josta en kyllä edes tiedä mikä se on, uskon sen olevan joku maisemakuva täältä ... Lisää seuraa kunhan selviän iltapäivän rumbasta ja saan selvää miten systeemit toimii.