maanantaina, maaliskuuta 24, 2008

Impulssiostos

Tilasin sitten täältä tätä lankaa. Nyt vaan oottelen kärsimättömämä pakettia. En vielä oikeen tiiä, mitä siitä tekisin, mutta piti nyt kokeeks tilata, kun tuli niin hyvät alet, että kun tilasin neljä vyyhtiä, niin yhen hinnaks tuli 20 egee, halvin hinta, minkä löysin. Vois kattoo, jos siitä sais jonkun stoolan aikaan.

N:n Rose Lace stoola on valmis, eilen otin pois pingotuksesta, N tulee tänään hakemaan sen. Koko hommaan meni vaan 40 työtuntia, oli tosi helppo mallikuvio, vaikka näytti monimutkaselta aluks. Vaikeinta siinä oli pingottaminen, mä en vaan osaa sitä kunnolla. Ehkä pitäis ens kerralla pujotella jotain paksua rautalankaa reunoihin, että ne saa viivasuoriks, mulla on aina vähän kiemuraiset.

Kuvaa valmiista stoolasta en nyt jaksa ottaa, kun just pitää mennä töihin, mutta nätti se on. Mitat on n. 50x170cm, lanka oli jotain vyötteetöntä mohair/akryylisekotusta ja hopealanka. Lankaa meni vajaa yks kerä, kerässä ehkä 150g (200 ei ainakaan, eikä ollu ihan niin ohutta, että ois 100g riittäny koko stoolaan).

1 kommentti:

Helena kirjoitti...

Ihana! Se punanen on aivan mieletön - voisin kuvitella siitä Jotain. Haluan ehdottomasti nähdä kuvan valmiista tekeleestä mitä se sitten onkin.
Mistä muuten saa Rose Lace stoolan ohjeen? ... ihan vaan mahdollista tulevaa tarvetta varten. Itse ajattelin mennä huomenna hakemaan lankakaupasta jotain ihanan pehmeää vauvan myssyyn ja ehkä vielä sukkiinkin kaverin vauvaa varten. Tänään täytyy mennä Ikeaan hakemaan poliittisesti epäkorrektia mutta ah niin tarpeellista tavaraa ;).